Live

NOUTĂȚI

7 artiști pe care trebuie să-i urmărești în 2018

7 artiști pe care trebuie să-i urmărești în 2018
Sunt artiști care au rupt cu piesele în 2017 și credem că în 2018 va fi la fel. Am selectat 7 artiști care promit că vor fi pe val și anul acesta. 

1. Cardi B

Anul trecut a dat lovitura cu „Bodak Yellow". A început anul 2018 cu o colaborare cu Bruno Mars pentru piesa  „Finesse”. Melodia  a strâns aproape 54 de milioane de vizualizări în doar o săptămână de când a fost lansată. Și când te gândești că anul abia a început...



2. Camila Cabello

Fosta membră a trupei Fifth Harmony s-a lansat solo anul trecut și bine a făcut! A scos piesa „Havana”cu care a rupt toate topurile. Pe 12 ianuarie, Camila Cabello își va lansa primul album solo, numit „Camila”.




3. Luis Fonsi

Starul sud-american este o mașină de lansat hituri! A scris istorie cu „Despacito” alături de Daddy Yankee și nu fost de ajuns. A scos  „Echame la culpa” cu Demi Lovato, piesă cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ce crezi că urmează în 2018 ? Un alt mega hit!




4. Post Malone

În 2018, așteptăm remix-ul piesei „Rockstar" cu care Post Malone a înnebunit planeta. Pentru noua versiune, rapper-ul a promis o colaborare cu artiștii latino-americani, Nicki Jam și Ozuna. Can't wait for it!



5. Charlie Puth

Anul 2018 a început pentru artist cu un stil nou și o colaborare cu Boyz II Men pentru piesa „If You Leave Me Now”. Melodia face parte de pe viitorul album „Voicenotes”, pe care il va lansa în martie.



6. Eminem

Rapperul a revenit în forță cu albumul „Revival” și colaborări cu nume grele din industria muzicii: Beyonce, Ed Sheeran, Alicia Keys, Pink. La sfârșitului lui 2017, a lansat clipul pentru piesă de pe album, cu Beyonce. Așteptăm cu sufletul la gură următorul clip. Să fie „River”, cu Ed Sheeran?



7. Arilena Ara

Artista a publicat recent pe YouTube 4 piese noi. Să fie vreuna dintre ele următorul ei hit după „Nentori"?



Tu pe cine stai cu ochii anul acesta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate