Live

NOUTĂȚI

5 piese noi în playlist la ZU

5 piese noi în playlist la ZU
Finalul lui noiembrie vine cu „marfă” nouă în playlist la ZU. De data asta, avem noutăți de la Lidia Buble, Dean Lewis, Dua Lipa și BlackPink, Ioana Ignat și Edward Sanda. Nu uităm, însă, nici de Anne Marie și James Arthur.

Hai să le ascultăm pe fiecare în parte, ne vedem apoi pe Facebook ZU, ne exprimăm preferințele în zona de comentarii.

Lidia Buble – „Tu”

Cântată în premieră la ZU, „TU” este „piesa cu cel mai frumos final din cele lansate în ultima vreme”, după cum spunea Mihai Morar în Morning ZU. Fapt cumva confirmat și de tine. Piesa s-a poziționat pe primul loc în Trending Youtube la câteva ore de la lansare.



Dean Lewis – „Be Alright”

Peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube pentru „Be Alright” al lui Dean Lewis. De astăzi, piesa se aude în playlist la ZU, iar clipul se vede pe radiozu.ro.



Dua Lipa and BLACKPINK – „Kiss And Make Up”

Dua Lipa și BLACKPINK au reușit, într-o lună, o piesă de peste 54 de milioane de vizualizări. Se aude în playlist la ZU, așa că hai ON AIR.



Ioana Ignat și Edward Sanda – „În Palma Ta”

18 milioane de vizualizări pentru „În palma ta” de la Ioana Ignat și Edward Sanda. Hai să o ascultăm și aici.



Anne Marie and James Arthur – „Rewrite The Stars”

Locul 17 în Trending pentru „Rewrite The Stars”. Se califică perfect pentru playlistul ZU.




HITURILE se ascultă la ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate