Live

NOUTĂȚI

5 filme pe care să le vezi de Halloween

5 filme pe care să le vezi de Halloween
De Halloween, colindăm din film în film! Weekend-ul acesta facem maraton de filme horror.

Ia-ți niște popcorn și spor la vizionat! 
 
1. Cabana din pădure 

Fanii filmelor horror spun că trebuie să vezi cel puțin o dată „Cabana din pădure”. Filmul aduce în atenție cinci prieteni, care pleacă pentru un weekend la munte. Totul e bine, până când personajele își dau seama că locul unde s-au cazat nu e atât de liniștit. Intrând în pivinița din cabană, aceștia descoperă mai multe lucruri vechi, printre care și o carte. Când Dana, unul dintre personaje, deschide cartea, începe acțiunea. O familie de zombie apare și restul descoperi tu, nu-ți dăm niciun spoiler. 
 


2. Interviu cu un vampir
 
Ai cel puțin două motive pentru care merită să vezi acest film: Brad Pitt și Antonio Banderas în rolurile principale. Filmul este inspirat după romanul „Interviu cu un vampir”, scris de Anne Rice. Povestea se construiește în jurul unui vampir care își destăinuie secretele vieții sale. E un film care merită să fie văzut și revăzut! 
 


3. Orașul celor blestemați 

Acest film e la fel de horror ca traficul din București. „Orașul celor blestemați” este un remake după filmul cu același nume, realizat în 1960. Personajele principale sunt doi doctori care încearcă să oprească o forță extraterestă care a lăsat gravide toate femeile din oraș. 
 


4. IT
 
Îți plac clovnii? De cel din filmul „IT” sigur nu îți va plăcea! Este un clovn înfiorător care răpește copii și pare că e de neoprit. Pregătește-ți o pernă, căci sigur ți-o vei pune pe față la unele secvențe din film. 
 



5. Scary Movie 

Și terminăm lista de filme cu ceva clasic: Scary Movie! Dacă „IT” te-a super înspăimântat, acest film e mai puțin scary și cel mai mult funny.

„Scary Movie” parodiază unele dintre cele mai celebre filme blockbuster, cum ar fi „Scream”, „Știu ce ai făcut astă-vară”, „Matrix” și „Plăcinta americană”. 
 


La ce film dai play mai întâi? Așteptăm părerea ta pe paginile Radio ZU de Facebook & Instagram!  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate