Live

NOUTĂȚI

5 colaborări pe care INNA le-a avut cu artiști internaționali

5 colaborări pe care INNA le-a avut cu artiști internaționali
INNA e genul de artistă al cărei succes a depășit demult granițele țării. După ce a cucerit topurile muzicale din România, INNA a intrat în vizorul artiștilor internaționali care i-au admirat talentul. Artista a adunat în palmares câteva colabărari cu staruri din industria muzicii internaționale care i-au adus succes. 

1. INNA feat. Daddy Yankee - More Than Friends

Daddy Yankee nu mai are nevoie de nicio prezentare, după ce a rupt topurile cu „Despacito”. „More Than Friends” și „We Wanna” sunt cele 2 piese care au rezultat în urma colaborării cu artistul portorican.







2. INNA feat.  J. Balvin - Cola Song 

Artistul columbian J. Balvin este pe val cu „Mi gente”, piesă care stă în Most Wanted pe ZU de câteva săptămâni. În 2014, J. Balvin colaborat cu INNA pentru „Cola Song”, hit care a strâns peste 164 de milioane de vizualizări pe YouTube.




3. INNA feat. Pitbull - Good Time

După ce a lansat piese cu Marc Anthony, Christina Aguilera, Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias, rapperul american Pitbull nu avea cum să refuze un featuring cu frumoasa INNA. 




4. INNA feat. Juan Magan - Un momento

Juan Magan este o personalitate în industria „Electro Latino” și a avut proiecte cu Nelly Furtado, Selena sau Bob Sinclair.




5. INNA feat. Marian HIll - Diggy Down

În 2012, INNA și duo-ul american Marian Hill au făcut furori cu „Diggy Down”. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate