Live

NOUTĂȚI

4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

4 piese noi în playlist-ul Radio ZU
Prima lună de primăvară a adus piese noi la ZU. Colegu’ Păun a adăugat noi hituri în playlist și ne-am gândit că ți-ar plăcea să le dai un play.

Rămâi pe frecvență pentru că avem „Jumătatea mea mai bună”, un single nou semnat 3 Sud Est și Andra. Piesa a fost lansată în urmă cu doar 6 zile, dar a intrat rapid în playlist-ul ZU.

În difuzoare se aud Mahmut Orhan și Sena Sener. „Fly Above” este cea mai căutată piesă de români pe Shazam.

Dă volumul tare pentru că urmează The Motans cu noul lui single. „Povestea unui naufragiat” s-a auzit în premieră la Morning ZU.

Nu uităm nici de Zubi și Anatu cu hitul „Sugar”. Este o piesă pe care tu, ascultătorule ZU, ai plăcut-o din prima dacă este să ne uităm la succesul pe care l-a avut pe contul de Facebook Radio ZU. 

3 Sud Est & Andra – Jumătatea Mea Mai Bună



Mahmut Orhan ft Sena Sener – Fly Above



The Motans – Povestea Unui Naufragiat



Zubi & Anatu – Sugar


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate