Live

NOUTĂȚI

100 de minute de muzică, pentru 100 de ani de România

100 de minute de muzică, pentru 100 de ani de România
ZUper vești pentru tine, ascultătorule ZU. Pe 30 septembrie, la Sala Palatului, facem ZUper concert cu Andra. „100 de minute de muzică, pentru 100 de ani de România”, un spectacol 100% tradițional, un spectacol în care muzica folclorică face legea. 

„Împreună cu echipa mea, m-am gândit să organizez încă un concert, anul acesta, La Sala Palatului. De această dată, însă, vorbim despre un spectacol de muzică populară, dacă tot sărbătorim Centenarul anul acesta. Spectacolul va avea loc pe 30 septembrie. Voi cânta alături de orchestra condusă de frații Advahov din Chișinău.  Așa cum spuneam, vorbim despre folclor, exclusiv folclor. Voi avea mulți invitați din muzica populară. Vom face o Mare Unire a folclorului romanesc”, a declarat Andra în Morning ZU. 
Biletele se vând deja prin Eventim.ro.



Până pe 30 septembrie, însă, ne întâlnim cu Andra la Iași, la Forza ZU 2018.

Anul acesta, FORZA ZU se întoarce la IAȘI. Îți dăm 4 zile cu distracție de la A la ZU. Așadar, între 24 și 27 mai ești așteptat în capitala Moldovei să construim împreună un eveniment cât un oraș!
 
Forza ZU 2018 îți poate aduce 500 de euro. Află totul despre acest concurs!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate