Live

NOUTĂȚI

10 piese românești care împlinesc 10 ani în 2019 #10yearchallenge

10 piese românești care împlinesc 10 ani în 2019 #10yearchallenge
În anul 2009 muzica românească avea câteva trăsături pe care le găseai în aproape fiecare piesă. Mai toate cântecele lansate veneau din zona house, aveau acel sound specific, care mai târziu i-a adus genului numele „popcorn”, iar mulți dintre artiști cântau în engleză. În continuare îți prezentăm 10 dintre cele mai tari hituri românești care în 2019 împlinesc 10 ani.

Lista putea fi mult mai lungă, dar am decis să păstrăm doar ce intră în categoria „best of”. De exemplu, Inna ar fi avut cel putin 3 piese care ar fi intrat în top, Smiley ar fi avut 2, Puya la fel și nu numai.

Ai mai jos un fel de #10yearchallenge cu unii dintre cei mai cunoscuí artiști români. Cum arată în 2019 știi deja, dar îți mai aduci aminte cum arătau în 2009? Urmărește cele mai bune videoclipuri românești care anul acesta aniversează 10 ani de la lansare și spune-ne care încă îți mai place. Suntem curioși. :)

1. Pink Room feat. Antonia - Roses On Fire



2. Inna - Hot



3. Smiley feat. Alex Velea, Marius Moga & Don Baxter - Am bani de dat



4. DJ Sava feat. Raluka - September



5. Connect-R - Burning Love



6. Puya feat. George Hora - Undeva-n Balcani



7. Alex Velea feat. Puya - Secret discret



8. Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love



9. Elena Gheorghe - Balkan Girls



10. Akcent - That's My Name



Bonus! Deepside Deepsides - ZUmmer ZU, imnul verii 2009


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate