Live

POPESCU ȘI CUZA

VIDEO: „Cântă cuvântul” cu Loredana x Shift și Popescu x Cuza

Shift și Loredana au venit astăzi la matinalul de vară de la ZU pentru a cânta în avanpremieră noul lor single „Mister Amor”. Înainte de momentul live, cei doi au fost invitați de Popescu și Cuza la o joacă muzicală  - „Cântă cuvântul”. 
 

 
Bătălia s-a dat între Lori și Cuza. Popescu a fost moderatorul, iar Emma a fost arbitrul competiției. Regula jocului e foarte simplă: ascultorii ZU intră în direct și le oferă celor doi participanți un cuvânt. Primul care include acel cuvânt într-o piesă, ia punctul. Dar când ai un advsersar precum Loredana, provocarea poate fi dificilă. Loredana a fost adevărată „amazoană” în lupta pentru puncte. Nici Cuza nu s-a lăsat mai prejos. Simpaticul nostru DJ i-a ținut piept Loredanei cu zâmbetul pe buze.

Trebuie să vezi acest show din matinal! Distracția este garantată. Play!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate