Live

POPESCU ȘI CUZA

Provocarea regionalismelor cu Irina Rimes: Moldoveni vs. Olteni

Popescu și Cuza au provocat-o pe Irina Rimes la Testul Regionalismelor: Moldoveni vs. Olteni. Cine s-a descurcat cel mai bine?


„Avurăm” un joc fain la Popescu și Cuza săptămâna trecută. Irina Rimes ne-a făcut o vizită, așa că „furăm” inspirați să o provocăm pe artistă la un test de regionalisme. Irina a acceptat, așa că restul a fost distracție.

Mai mult de atât, Irina Rimes ne-a povestit despre cea mai faină călătorie a ei prin țară: turneul dedicat albumului „Acasă”. Ne-a spus că e mai mult decât un concert, e o poveste despre viața noastră, așa că merită să mergem și să vedem ceea ce Irina Rimes a pregătit de ani de zile, cu multă muncă și pasiune.

Cu atâtea concerte, ne-am gândit că artista are nevoie de o pauză de joacă. Așa că am provocat-o și la jocul „This or That”: youtube.com/shorts/THRKxUtIqAc?feature=share

La final, ne-am „pringălit”. Ce înseamnă acest cuvânt? Descoperi aici, la Provocarea Regionalismelor (Moldoveni vs. Olteni).

Listen & Share!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate