Live

POPESCU ȘI CUZA

Provocarea lui Popescu: două adevăruri și o minciună

În fiecare zi, de la 16:00, Popescu și Cuza sunt pregătiți cu muzică bună, jocuri și provocări, pentru prietenii de pe radio! Cum ar fi provocarea lui Popescu: două adevăruri și o minciună. 
 
Popescu l-a provocat pe Cuza să își dea seama care poveste din cele trei spuse de ascultători este adevărată. Cuza a plecat din studio, în timp ce Popescu împreună cu o ascultătoare au inventat o poveste, iar ceilalți doi ascultători s-au gândit la o poveste adevărată legată de planurile lor de weekend. 
 
A descoperit Cuza povestea mincinoasă? Da sau nu, noi ne-am distrat oricum. Dă play aici să te amuzi cu noi sau share-uiește acest moment cu prietenii tăi. Poate fi o idee de joc pentru weekenduri cu fun & games. 

Provocare: două adevăruri și o minciună
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate