Live

POPESCU ȘI CUZA

Primul interviu cu Popescu și Cuza, noul coleg de la Radio ZU

Cuza este noua vedetă Radio ZU. Artistul a acceptat propunerea lui Răzvan Popescu de a-i fi partener de emisiune, iar din 19 octombrie, îi vei asculta luni-joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri până la 19:00.
 
„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.”, declară Cuza.
 
„Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Târgu Jiu, la radio!”, a declarat Răzvan Popescu. 
 
Și pentru că are ocazia să lucreze alături de un om cu multă experiență în radio, Cuza completează: „Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să „fur” din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai... vreau să învăț tot !”, conchide noua vedetă Radio ZU.
 
Din 19 octombrie, îi asculți pe Răzvan Popescu și pe Cuza live pe Radio ZU, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00 și vineri până la 19:00. De asemenea, emisiunea lor poate fi urmărită pe Visual Radio, www.radiozu.ro/live. Cele mai tari momente le găsești pe conturile de Facebook și Instagram ale Radio ZU și pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play).
 
Lăsăm mai jos primul interviu cu Popescu și Cuza, noul coleg de la Radio ZU.

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate