Live

POPESCU ȘI CUZA

#MatinalulDeVară | Roast-ul lui Popescu

Marți, la #MatinalulDeVară, Popescu a fost „victima” unui roast pus la cale de Cuza și Emma, împreună cu ascultătorii ZU. Nicole Cherry, invitata emisiunii, a întreținut distracția și ne-a molipsit cu râsul ei inconfundabil. 

 
A plouat cu glume tari marți dimineață, după ce Cuza și Emma au provocat ascultătorii ZU să îl ia la „roast” pe simpaticul nostru DJ, Popescu. Așa cum știi deja, Popescu și Cuza fac parte din generații diferite, motiv pentru care tema roast-ului s-a numit „pe vremea lui Popescu”. Au fost zeci de mesaje cu glume dintre cele mai creative, încât i-au făcut pe toți cei din studio să râdă, inclusiv pe Popescu. Spre exemplu: „Pe vremea lui Popescu, umblau dinozaurii cu oameni în gură” sau „Popescu are Biblia cu autograf”.

Dă-i play clipului de mai jos și ia-ți o doză sănătoasă de râs!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate