Așa cum a promis, Cuza a pregătit o mică degustare pentru colegii lui de studio.
În ediția de astăzi a emisiunii Matinalul de Vară, Cuza a ridicat ștacheta în ceea ce privește micul dejun, oferindu-le colegilor săi, Popescu, Emma și Tea, o experiență culinară de lux și opulență. Farfuria pregătită de Cuza a fost punctul forte al dimineții, cu icre negre care au adus un plus de rafinament în studio.
Gestul său a adus un plus de savoare dimineții, transformând-o într-un moment special pe care colegii săi l-au savurat din plin.
@radiozuoficial Matinalul de Vară | Cuza a pregătit micul dejun pentru Popescu, Emma și Tea. Așa cum a promis, Cuza a pregătit o mică degustare pentru colegii lui de studio. Nu a fost un preparat propriu-zis, ci o farfurie cu dichis. A fost lux și opulență în #MatinalulDeVara ♬ sunet original - Radio ZU