Live

POPESCU ȘI CUZA

Marea Degustare | S-a gătit, s-a gustat, s-a dat 10!

Tea a intrat în bucătărie și a făcut din nou magie în farfurie. De data asta, a pregătit două preparate, ambele votate de ascultători: saramură de biban cu mămăliguță și chifteluțe marinate cu piure de cartofi.


 
 
Totul a început cu un drum până la magazin, de unde a ales cu grijă un pește proaspăt pentru saramură. Mai departe, am mers la ea acasă, unde am fost martorii preparării pe grătar a peștelui. A doua zi, Tea s-a pus din nou pe treabă, a pregătit un sos aromat pentru saramură – cu roșii, usturoi și toate cele care fac inima să tresalte. Dar nu s-a oprit aici! S-a apucat de chifteluțele marinate, rotunde și fragede, exact cum îți dorești când îți e poftă de „ceva bun”. Iar lângă ele, și-a găsit locul un piure cremos de cartofi, pufos ca un nor. 
 
Rezultatul? O masă de nota 10 cu felicitări. 

 
@radiozuoficial

��Marea Degustare a făcut din nou spectacol în farfurii ��Tea a venit la radio cu două preparate, ambele propuse de ascultători: saramură de biban cu mămăliguță și chiftele marinate cu piure de cartofi ��Popescu și Cuza au fost cuceriți de preparatele Teei, iar răspunsul lor a fost pe măsură: nota 10 cu felicitări!��

♬ original sound - Radio ZU
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate