Tea a intrat în bucătărie și a făcut din nou magie în farfurie. De data asta, a pregătit două preparate, ambele votate de ascultători: saramură de biban cu mămăliguță și chifteluțe marinate cu piure de cartofi.
Totul a început cu un drum până la magazin, de unde a ales cu grijă un pește proaspăt pentru saramură. Mai departe, am mers la ea acasă, unde am fost martorii preparării pe grătar a peștelui. A doua zi, Tea s-a pus din nou pe treabă, a pregătit un sos aromat pentru saramură – cu roșii, usturoi și toate cele care fac inima să tresalte. Dar nu s-a oprit aici! S-a apucat de chifteluțele marinate, rotunde și fragede, exact cum îți dorești când îți e poftă de „ceva bun”. Iar lângă ele, și-a găsit locul un piure cremos de cartofi, pufos ca un nor.
Rezultatul? O masă de nota 10 cu felicitări.
@radiozuoficial
��Marea Degustare a făcut din nou spectacol în farfurii ��Tea a venit la radio cu două preparate, ambele propuse de ascultători: saramură de biban cu mămăliguță și chiftele marinate cu piure de cartofi ��Popescu și Cuza au fost cuceriți de preparatele Teei, iar răspunsul lor a fost pe măsură: nota 10 cu felicitări!��
♬ original sound - Radio ZU