Live

POPESCU ȘI CUZA

Marea Degustare | Mâncarea gătită de Tea a fost pe gustul lui Cuza: „Asta e cea mai bună!”

În fiecare miercuri, Tea Teodorescu își surprinde colegii de emisiune, Popescu și Cuza, cu un nou preparat gătit chiar ea.

 
„Hola, mi nombre es Cristina!”. Așa a început Tea cel mai așteptat moment din emisiunea de miercuri, pe care noi îl numim „Marea Degustare”. Acesta a fost și primul indiciu oferit DJ-ilor și ascultătorilor, curioși să afle ce e în oala cu ce bunătăți a Teei. Era vorba despre un preparat cu specific mexican, celebrul Chilli con Carne.
 
Păcat că radioul nu poate transmite și aromele acestei tocănițe mexicane gătită de „chef” Tea Teodorescu. Din fericire, poți afla ingredientele și rețeta urmărind clipul de mai jos: 
@radiozuoficial

�� În fiecare miercuri, Tea vine la radio cu mâncare bună. E Marea Degustare de la ZU, cel mai așteptat moment de către colegii ei de emisiune, Popescu și Cuza. �� Ce notă merită Tea?

♬ sunet original - Radio ZU
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate