Miercuri, s-a mâncat românește la Marea Degustare. Studioul ZU s-a transformat într-un festin cu mâncăruri care ne amintesc de ziua de 1 decembrie: iahnie de fasole cu cârnați picanți și murături. Și asta nu e tot.
Felul principal a fost însoțit de un pic aperitiv cu parizer și muștar, la cererea lui Răzvan Popescu, iar la desert, s-a servit o minunată plăcintă cu brânză dulce și stafide, după dorința lui Cuza.
Fasolea nu e tocmai preferata Teei, n-a pus suficientă sare (după gustul lui Popescu), dar a pus suflet în fiecare lingură. Ba chiar și-a luat rămas-bun de la o porție serioasă de mâncare, pe care a oferit-o în dar unui șofer de taxi, care i-a dat nota 10 cu felicitări. Tu ce notă crezi că merită preparatele Teei?
@radiozuoficial Chiar dacă fasolea cu cârnați nu se numără printre preparatele ei favorite, Tea s-a străduit ca mâncarea să iasă ca la carte. S-a lăsat cu transpirație în bucătărie, dar efortul a meritat. Un strop de sare în plus și totul ar fi fost perfect. Cu toate astea, rețeta de fasole a Teei a primit nota 10 de la șoferul ei de taxi, care a avut ocazia de a primi în dar o porție sănătoasă din mâncarea ei, chiar inainte de #MareaDegustare ♬ original sound - Radio ZU