Live

POPESCU ȘI CUZA

Marea Degustare | Festin cu mâncare tradițională: fasole cu cârnați picanți și murături, parizer și plăcintă cu brânză dulce și stafide

 

Miercuri, s-a mâncat românește la Marea Degustare. Studioul ZU  s-a transformat într-un festin cu mâncăruri care ne amintesc de ziua de 1 decembrie: iahnie de fasole cu cârnați picanți și murături. Și asta nu e tot.
 

 
Felul principal a fost însoțit de un pic aperitiv cu parizer și muștar, la cererea lui Răzvan Popescu, iar la desert, s-a servit o minunată plăcintă cu brânză dulce și stafide, după dorința lui Cuza. 
Fasolea nu e tocmai preferata Teei, n-a pus suficientă sare (după gustul lui Popescu), dar a pus suflet în fiecare lingură. Ba chiar și-a luat rămas-bun de la o porție serioasă de mâncare, pe care a oferit-o în dar unui șofer de taxi, care i-a dat nota 10 cu felicitări.  Tu ce notă crezi că merită preparatele Teei?


 
@radiozuoficial Chiar dacă fasolea cu cârnați nu se numără printre preparatele ei favorite, Tea s-a străduit ca mâncarea să iasă ca la carte. S-a lăsat cu transpirație în bucătărie, dar efortul a meritat. Un strop de sare în plus și totul ar fi fost perfect. Cu toate astea, rețeta de fasole a Teei a primit nota 10 de la șoferul ei de taxi, care a avut ocazia de a primi în dar o porție sănătoasă din mâncarea ei, chiar inainte de #MareaDegustare ♬ original sound - Radio ZU
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate