Live

POPESCU ȘI CUZA

Marea Degustare | Chef Radu Darie a gătit pentru Popescu și Cuza

Marea Degustare are loc în fiecare miercuri, în emisiunea Popescu și Cuza. Este ziua când Tea Teodorescu aduce mâncare gătită de ea în studioul ZU.Săptămâna acesta, cineva a „bucătărit” în locul Teei: chef Radu Darie. Desigur că preparatele lui au fost degustate de Popescu și Cuza legați la ochi, crezând pentru început că bunătățile din farfuriile lor ar fi gătite de Tea. Farsa a luat sfârșit când Radu a apărut în studio, unde le-a dat DJilor detalii despre ingrediente și modul de preparare. 

@radiozuoficial

Dacă e miercuri, atunci e Marea Degustare la ZU. Tea Teodorescu are misiunea de a găti un preparat care va fi degustat de Popescu și Cuza. Astăzi, altcineva a "bucătărit" în locul Teei: chef Radu Darie, care a fost prezent în studioul ZU. Uite ce bunătăți au găsit în farfurie cei doi DJi!

♬ original sound - Radio ZU
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate