Live

POPESCU ȘI CUZA

Lucruri pe care nu le știai despre Popescu și Cuza

Popescu și Cuza sunt prietenii tăi de pe Radio ZU în fiecare zi, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00 și vineri până la 19:00. Hai și tu în gașca lor! Și hai să îi cunoști mai bine!

În emisiunea de azi, Popescu și Cuza i-au provocat pe ascultători să ghicească: care a fost în tinerețe shaormar; scrie cu mâna stângă; are o soră; ascultă Vali Vijelie; s-a sărutat pentru prima dată la 11 ani; îl mai cheamă și Sabin.

După această provocare, a urmat o alta pentru DJ-ul care a fost shaormar în tinerețe. Acesta va trebui să prepare o shaorma, la un restaurant, cu anumite ingrediente trimise de ascultători. Despre cine e vorba și când îl vedem în acțiune? Stay tuned! Venim cu filmări în curând!

Hai să ne jucăm și aici! Răspunde acestei provocări, apoi dă play videoclipului de mai jos și vezi dacă ai ghicit.

Lucruri pe care nu le știai despre Popescu și Cuza

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate