Live

POPESCU ȘI CUZA

„ Lockdown”, o piesă despre puterea muzicii de a conecta oamenii și de a aduce lumină în cele mai grele momente

Linkool Lui Cuza e mereu surprizător. Dacă azi e vesel, mâine poate fi ușor melancolic. Sau nostalgic. Sau pus pe distracție. Un lucru știm sigur: cu Linkool Lui Cuza nu te plictisești! 
 

Linkool lui Cuza de azi vine de la Nostalgix, producătoare și DJ de origine canadiană, care s-a remarcat în lumea muzicală electronică prin stilul inovator, și Scrufizzer, un talentat rapper și MC britanic. Împreună, cei doi artiști au lansat o melodie care reflectă atât starea de spirit a perioadei de lockdown, cât și dorința de a aduce o notă de optimism și bucurie în viața ascultătorilor.

Mesajul piesei este despre adaptarea la schimbările bruște, căutarea luminii în întuneric și găsirea bucuriei în mijlocul incertitudinii. Refrenul contagios și beat-urile pline de energie transformă „Lockdown" într-un imn al speranței.
De asemenea, single-ul este o expresie a creativității care a continuat să înflorească în ciuda limitărilor impuse de pandemie.
 
Cu piesa „Lockdown", Nostalgix și Scrufizzer au demonstrat că muzica este un limbaj universal, care transmite emoții și unește oameni, chiar și în cele mai dificile momente.

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate