Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Thelo na me nioseis - Nikos Vertis (Cover)

La Popescu și Cuza ai momentul tău în care te încarci cu energie, la Linkool lui Cuza, dar și un moment în care te poți descărca de toate grijile de peste zi, la Loc De Dat Cu Ofu’.


Fiecare emisiune începe cu voie bună! Azi, veselia vine de la una dintre cele mai populare piese ale lui Nikos Vertis, „Thelo na me nioseis”, în varianta cover.

Nikos Vertis a făcut istorie cu piesa „Thelo na me nioseis”, care a devenit prima piesă grecească care a ajuns la 150 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Muzica grecească are farmecul ei. Te binedispune, îți dă energie și te face să  trăiești viața cu mult calm. Chiar și atunci când versurile sunt triste, muzica din piesele grecești te face să te simți bine.

Listen & Feel!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate