Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: The Police - Every Breath You Take

Dacă ai un iubit sau o iubită care e un bun stalker și te urmărește peste tot, trimite-i piesa asta!


Dacă e ora 16:00 și ești pe Radio ZU, pregătește-te pentru o piesă nouă la Linkool lui Cuza. O piesă care să îți dea starea de bine, chiar dacă ești în trafic, chiar dacă nu ai găsit acel loc de parcare. Nu mai există întristare când asculți Linkool lui Cuza cu volumul tare.

Pentru prima dată, trupa The Police aduce o piesă în playlist-ul Linkool lui Cuza. E vorba de piesa „Every breath you take”, care depășește un miliard de vizualizări pe YouTube.

Piesa „Every breath you take” e despre acel partener care te urmărește obsesiv, care crede că te deține și e gelos constant. Mulți o interpretează greșit, pentru că sună ca și cum ar fi o piesă despre o superbă poveste de iubire.

Mai mult de atât, sunt persoane care s-au bucurat de această piesă la nunta lor, fără să fie atenți la versuri.

Ascultă aici noua piesă din Linkool lui Cuza!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate