Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool Lui Cuza: Spit - Falling (Daddy´s Groove Radio Edit)

Linkool Lui Cuza e mereu surprizător. Dacă azi e vesel, mâine poate fi ușor melancolic. Sau nostalgic. Sau pus pe distracție. Un lucru știm sigur: cu Linkool Lui Cuza nu te plictisești! 

 
„Linkool” care a dat start emisiunii Popescu și Cuza de luni este o piesă disco lansată în 2008 de Spit și Daddy's Groove. Poate n-ai auzit de aceste nume ale muzicii electronice, mai ales dacă te-ai născut după anul 2000. Acum 15 ani, „Falling” era un mega-hit. Dacă faci parte din generația milenialilor, sigur îți amintești cum se mai dansa pe piesa asta în discotecă. Suna bine atunci, dar la fel de bine sună și azi! Cuza, ai fost foarte inspirat!  Mulțumim pentru acest strop de nostalgie!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate