Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Rod Stewart – „It`s A Heartache”

Se spune că muzica bună nu moare niciodată. Așa se întâmplă și cu piesa de azi din Linkool Lui Cuza: „It`s A Heartache”, interpretată de Rod Stewart.
 

Rod Stewart este un cântăreț și compozitor britanic de origine scoțiană și unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile, după ce a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.
 
Popescu și Cuza încep fiecare emisiune cu voie bună și cu muzică de luat cu Shazam. În timpul piesei, prietenii noștri de pe radio ne salută și ne trimit pe WhatsApp, la 0747.221.815, o poză / un video cu locul de unde ne ascultă. Așa că hai pe radio cu Popescu și Cuza, în fiecare zi de la 16, să vedem cum arată colțul tău de ZU!
 
Linkool lui Cuza e o surpriză. Tu ce piesă ai vrea să auzi la radio?

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate