Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Robbie Williams - „Angels” (DiPap Remix)

Colegul Cuza e cu ochii pe cele mai tari remix-uri. Joi am deschis #LinkoolLuiCuza și am dat peste un ZUper remix al piesei „Angels” de la Robbie Williams.
 

Când nu știi ce să mai asculți și ai chef de un remix jmecher, atunci aruncă o privire AICI. Toate piesele din acest playlist au fost în Linkool lui Cuza. În caz că nu știai, Linkool lui Cuza este piesa care dă start celor 3 ore de emisiune, în fiecare zi, de la 16.00 la 19.00.
 
Pentru că tot suntem la capitolul „remix-uri”, vrem să asculți piesa de joi din Linkool lui Cuza. Este o versiune remixata a piesei „Angels” a lui Robbie Williams. Dacă îți place versiunea originală, atunci sigur vei vrea să asculți și acest remix. Play!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate