Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | Queen - „Don´t Stop Me Now”

Pe 21 februarie a fost ziua de naștere a simpaticului nostru coleg Răzvan Popescu. Cu acest prilej, Cuza a dat start emisiunii cu o piesă care să-l ungă pe suflet pe aniversatul zilei. Și pe ascultători, desigur.
 

 
Vorbim despre „Don't Stop Me Now” de la Queen, piesa din Linkool lui Cuza. O melodie nemuritoare a unei trupe legendare. Lansată în 1979, piesa vorbește despre bucuria de a trăi intens: „Don'stop me now, cause I'm having a good time”. Atât versurile, cât și ritmul piesei te înveselesc instant. La fel și energia din vocea lui Freddie. Au trecut mai bine de 4 decenii peste această melodie superbă și încă o ascultăm cu mare plăcere. Merită oricând o ascultare. 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate