Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Play & Win - „Desire”

Dădeam scroll prin playlist-ul cu Linkool lui Cuza și ne uitam la câte piese faine au loc acolo! Cum ar fi piesa de ieri: Morris – „Desire” (Play & Win Radio Edit).


Popescu și Cuza încep fiecare emisiune cu voie bună și cu muzică de luat cu Shazam. Noua piesă din Linkool lui Cuza e „Desire”, de la Morris. S-a lansat în 2009 și simțim aceeași bucurie când o ascultăm și azi. E un hit de vară, cu versuri despre muzică și dans. 

Hit cu hit aducem vara mai rapid!


În timpul piesei, prietenii noștri de pe radio ne salută și ne trimit pe WhatsApp, la 0747.221.815, o poză / un video cu locul de unde ne ascultă. Așa că hai pe radio cu Popescu și Cuza, în fiecare zi de la 16, să vedem cum arată colțul tău de ZU!

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate