Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | Narcotic Sound and Christian D feat. Matteo - „Mamasita”

Linkool lui Cuza este piesa care se aude în fiecare zi, după ora 16.00, în cadrul emisiunii Popescu și Cuza. Este o piesă-surpriză, pentru că nimeni nu știe, în afară de Cuza, ce urmează să se audă la radio. Poate fi un remix, o piesă nou-nouță, un hit mai vechi sau chiar un șlagăr. 

 
Vineri, Linkool lui Cuza a fost pe nostalgie. Cuza a dat start emisiunii cu o melodie care care era pe val în 2010 - „Mamasita” de la Narcotic Sound and Christian D feat. Matteo. Dacă ești milenial, atunci sigur îți vei de piesa asta. „Quero mamasita faça favor. Eu quero estar junto a ti, meu amor” este refrenul care înnebunea România întreagă acum 12-13 ani. Tu îți mai amintești ce făceai în perioada aia? 

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate