Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | Mircea Baniciu - Vara la țară

Linkool Lui Cuza este piesa care dă start emisiunii Popescu și Cuza. Pentru acest început de săptămână, care a venit cu temperaturi scăzute și vreme de toamnă, Cuza a propus o piesă care ne trimite cu gândul la zilele însorite de vară. 
 

 
Este vorba despre „Vara la țară”, o piesă din anii '80, semnată de legendarul cântăreț, Mircea Baniciu. Dacă faci parte din generația Z, probabil ai auzit-o acasă, la părinții tăi. Chiar dacă numele acestui artist nu îți sună cunoscut, cu siguranță ți-a ajuns la urechi refrenul acestei piese care este unul memorabil. Indiferent din ce generație faci parte, merită să (mai) asculți această bijuterie muzicală semnată de Mircea Baniciu.

Play!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate