Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | La Bouche - „Be My Lover”

Linkool lui Cuza ne-a amintit vineri de un gen muzical care a fost popular în anii '80 și '90. Milenialilor, vă mai amintiți de eurodance?
 

 
Ei bine, Cuza și-a amintit și ne-a dat cu nostalgie vineri, când a difuzat Linkool lui Cuza. Ce piesă credeți că a ales? „Be My Lover”, o piesă din 1995 , a formației LA Bouche. Pe vremea aia, muzica se înregistra pe casete audio și se asculta la casetofon. Cool, nu? Ei bine, dacă nu știai, „Be My Lover” se auzea în anii '90 în toate casele și discotecile și nu lipsea din niciun playlist de chef sau petrecere. Cine și-a trăit copilăria cu muzică eurodance, ne poate confirma. Desigur, muzica bună nu se demodează niciodată, dovadă că se mai aude și în zilele noastre la radio.
 
Dacă ești nostalgic sau vrei să afli cum suna muzica în anii '90, dă-i play!  
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate