Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | Irina Rimes - „Dis-moi, maman!”

Linkool lui Cuza este piesa care dă start emisiunii Popescu și Cuza. Vineri, piesa din Linkool lui Cuza a fost cel mai recent single în limba franceză al Irinei  Rimes, „Dis-moi, maman”. Melodia este rezultatul colaborării dintre Flore Bamberger, Irina Rimes și compozitorii David Goldcher și Lionel Guenon. „Dis-moi, maman”, așa cum spune și titlul piesei, face referire la un personaj feminin aflat într-o poveste de dragoste complicată, care cere ajutor și îndrumare din partea unei figuri materne.

Chiar dacă nu înțelegi versurile scrise în limba franeceză, vei simți vulnerabilitatea acestui personaj în căutare de echilibru emoțional, prin vocea Irinei Rimes. Play!


Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate