Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza: Fly Project – „Toca Toca”

Când spui party, energie, stare de bine, spui și Fly Project! Fly Project îți dă energie cu fiecare beat și fiecare vers de pus pe repeat.
 

După o pauză de 2 zile, Cuza a revenit „acasă", în studioul ZU, și așa cum ne-a obișnuit, n-a venit cu mâna goală. DJ-ul Radio ZU a adus cu el și Linkool lui Cuza.

Hitul de astăzi vine de la Fly Project și se numește „Loca Loca". Facem pariu că ai dansat pe piesa asta cel puțin o dată! 

 
 


"Toca Toca este, incontestabil, cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, iar pentru mine ăsta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea şi pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoţia pe care o stârneşte în oameni", a mărturisit Tudor Ionescu.

De-a lungul timpului, piesa a fost folosită în diverse filtre anime și toată lumea a făcut coregrafii și a dansat pe ea, generând peste 250 de milioane de hashtag-uri. 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate