Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | El Chombo - „Chacarron”

 

Linkool lui Cuza a luat pe toată lumea prin surprindere. Piesa care a dat start emisiunii Popescu și Cuza de luni vine tocmai din Panama, de la artistul și producătorul El Chombo.
 

 
Rodney Sebastian Clark Donalds, pe numele de scenă El Chombo, este cunoscut pentru melodia „Dame Tu Cosita” al cărei videoclip a depășit 4 miliarde de vizualizări pe Youtube. O altă piesă, mai puțin cunoscută, dar la fel de amuzantă este „Chacarron”, pe care ai auzit-o luni în Linkool lui Cuza. Ei bine, nu prea înțelegem nimic din versurile acestei piese, dar ritmul este senzațional! Nu am aflat încă ce înseamnă „Chacarron”, dar n-are importanță. Piesa asta e făcută să îți pună zâmbetul pe buze. Play!
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate