Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool lui Cuza | Chusap and Mason Watts - „To The Moon And Back”

Linkool lui Cuza e piesa aia cu vibe bun care dă start emisiunii Popescu și Cuza.Până la momentul difuzării, nimeni nu știe care va fi piesa pe care Cuza a pregătit-o pentru ascultători. De aceea, Linkool lui Cuza e întotdeauna o surpriză plăcută! 

Poate fi un hit din anii '80, o piesă proaspăt lansată, sau un remix, așa cum a fost melodia care a dat start emisiunii de vineri. Este vorba despre hitul  „To The Moon & Back” în variantă remixată de Chusap and Mason Watts. Versiunea originală a fost lansată în anul 1996 și aparține trupei australiene Savage Garden. „To The Moon And Back” a fost unul dintre cele mai tari hituri ale anilor '90 care a rupt toate topurile muzicale la vremea respectivă. Un mega-hit care sună la fel de bine și azi, chiar și în varianta aceasta remixată:

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate