Live

POPESCU ȘI CUZA

Linkool Lui Cuza: Avicii feat. Sandro Cavazza - Without You

Linkool Lui Cuza este piesa care dă start emisiunii Popescu și Cuza. De fiecare dată, piesa aleasă de Cuza este o surpriză. Poate fi un remix, o melodie proaspăt lansată ori un hit din categoria „oldies but goldies”. Nu ai de unde să știi până nu-l auzi la radio, dar tocmai ăsta e farmecul.


Cea mai recentă piesă din Linkool Lui Cuza se numește „Without You” și este semnată de Avicii și Sandro Cavazza. Melodia a fost lansată în 2017, cu an înainte ca Avicii să plece dintre noi.

„Without You” este una dintre cele mai cunoscute melodii semnate de regretatul DJ suedez Avicii. Este întotdeauna o bucurie să ascultăm muzica lui, iar de asta a avut grijă Cuza în emisiunea de joi, când a difuzat această piesă. Un gest kool! Mulțumim, Cuza, pentru că ai adus în difuzoare această bijuterie muzicală!

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate