Live

POPESCU ȘI CUZA

„Cea mai mare soră din lume”, o poveste care te va emoționa până la lacrimi

Surorile sunt ca stelele. Nu le vezi mereu, dar știi că sunt mereu acolo. Iar cine are norocul de a avea o soră, știe că ea este un pic de copilărie care nu poate fi pierdută niciodată.
 

O soră poate fi o prietenă de nădejde, un confident, și un model de urmat. Ea este persoana cu care împărțim amintiri din copilărie, secrete și râsete. De la jocurile copilăriei și până la confesiunile adolescenței, sora este cea care ne sprijină și ne încurajează să fim cea mai bună versiune a noastră.

Dar atunci când vine vorba de sora mai mare, lucrurile sunt dincolo de cuvinte. Adesea.ea este cea care își asumă rolul de protector. Ea este cea care ne apără în fața lumii și care ne învață lecțiile importante ale vieții. Prin exemplul ei, ne arată ce înseamnă responsabilitatea, bunătatea și iubirea. Este cea care ne ghidează pașii și ne oferă sfaturi valoroase atunci când avem nevoie de ele.

Ieri, Tea a reușit să ne emoționeze până la lacrimi cu o poveste care merită să o asculți și să o share-uiești.

Dacă și tu ai o soră, ascultă „Cea mai mare soră din lume”!

 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate