Live

MORNING ZU

Ziare pentru Ana Maria. Ascultătorii ZU i-au schimbat viața!

Ne-am început ziua cu una dintre cele mai frumoase știri pe care le-am auzit în ultima vreme.

Pe social media circulă o știre care a făcut înconjurul României și a emoționat sute de oameni.

În #MorningZU, Buzdu și Morar ne-au făcut cunoștință cu Ana Maria Manole, o tânără care vinde ziare în parcarea unui hypermarket din Iași.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a găsit un portofel în care se aflau aproximativ 20.000 de euro. Ana Maria nu are o situație financiară bună, însă nu fură și nu cersește. Tânăra are doi copii, iar în câteva luni va deveni mamă pentru a treia oară. Locuiește într-o casă modestă și își câștigă traiul vânzând ziare.

Și cum cinstea nu se cumpară, dar nici nu se vinde, Ana Maria a dovedit că #NeMaiFacemBine! 

Portofelul a fost pierdut în urmă cu o săptămână și aparține unei femei de 64 de ani. Aceasta fusese la un centru de schimb valutar din incinta hypermarket-ului, însă a pierdut toți banii în timp ce se deplasa către maşina sa. Femeia a mers imediat la Poliţia Municipiului Iaşi, unde a reclamat furtul banilor. 

Pe principiul pe omul cinstit nici capul nu-l doare, Ana Maria Manole a găsit banii în timp ce vindea ziare în parcarea centrului comercial, însă a mers la Poliţie şi i-a predat.

După faptă și răsplată, zice un proverb. Dovada este următorul moment din #MorningZU!

Buzdu și Morar au „vândut" ziare pentru Ana Maria, iar ZUper ascultătorii i-au schimbat viața tinerei mămici.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate