Live

MORNING ZU

VIDEO| Un ascultător și-a scris licența despre Morning ZU

Acesta e cel mai frumos mesaj pe care l-am primit la Morning ZU, săptămâna asta: „Astăzi dau licența; voi sunteți studiul meu de caz. Acum mă îndrept către facultate.”


Mesajul vine de la Andrei, ascultătorul nostru, pe care l-am sunat imediat după ce am citit ceea ce ne-a scris. Morar, Buzdugan și Emma au vrut să afle care e motivul pentru care a ales să scrie despre emisiunea lor. 

„Sunt student la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (Titu Maiorescu). Am ales să scriu despre Morning ZU, deoarece vă ascult în fiecare zi. Mai mult de atât, îmi doresc să lucrez într-un radio.”, a spus Andrei în direct la Morning ZU.

Titlul lucrării este „Divertismentul în emisiunile matinale radio”, iar pentru studiul de caz, Andrei a ales să vorbească despre Morning ZU, unde s-a focusat pe mai multe elemente specifice ale emisiunii, cum ar fi faptul că suntem matinalul nr. 1 în București, pe publicul comercial.

MultZUmim pentru că ne purtați cu voi în locurile cele mai importante din viața voastră!

Mult succes, Andrei! De abia așeptăm să scriem și noi despre reușitele tale. Morning ZU is YOU! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate