Live

MORNING ZU

VIDEO: E româncă și a transformat „Despacito” într-o baladă #pieledegaina

Acest cover la hitul „Despacito” a făcut senzație la Morning ZU. Clipul a început să strângă din ce în ce mai multe vizualizări pe Facebook. Vocea acestei fetițe s-ar putea să te emoționeze mai mult decât de te aștepți.

Uite ce a spus MIHAI MORAR: 
Fetița asta nu cântă un cover după Despacito. E, pur și simplu, originală. A scris singură versurile, și-a pus tot sufletul în acest cântec. Pentru că asta face un artist. Mi-a plăcut de la prima ascultare. Am difuzat-o dimineață la radio. Ascultătorii noștri simt repede când cineva e sincer. A curs cu #pieledegăină pe sms-ul matinalului. Am dat sfoară pe radio. „O căutăm pe Cătălina! Vrem s-o aducem la radio!” În 3 minute aveam numărul ei de telefon. O verișoară de-a ei asculta ZU. O sunăm. Cătălina știa deja: „Dormeam. M-a trezit mama. Scoală-te, Cătălina! Ești la Radio ZU!” Vineri vine să cânte live în studio, la matinal. E atât de simplu să ajungi la radio când ești „pur și simplu.”Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate