Live

MORNING ZU

Torpedoul Lui Morar: The Weeknd, Madonna și Playboi Carti - „Popular”

 

Cea mai nouă piesă din Torpedoul lui Morar se numește „Popular” și este rezultatul unei colaborări interesante: The Weeknd, Madonna și Playboi Carti. 
 

 
Melodia este inclusă pe coloana sonoră a miniseriei „The Idol” cu Lili-Rose Depp și The Weeknd în rolurile principale. „The Idol” e o satiră la adresa industriei muzicale și prezintă o lume mai puțin cunoscută din zona muzicii pop. The Weeknd are o contribuție majoră pentru acest serial, el fiind și  co-producător al serialului, alături de Reza Fahim și Sam Levinson. Totodată, coloana sonoră a filmului este cuprinsă în albumul „The Idol: Vol. 1”, semnat The Weeknd.
 
„The Idol” are 6 episoade și este disponibil pe Netflix. Dacă l-ai urmărit deja, atunci piesa „Popular” trebuie să îți fie cunoscută. Dacă nu, dă-i play și spune-ne părerea ta!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate