Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Speak feat. Cabron - „Chef de iubit”

După 10 ani de la ultima lor colaborare, Speak și Cabron lansează piesa „Chef de iubit”, care s-a auzit în avanpremieră la Torpedoul lui Morar.


Speak și Cabron sărbătoresc 10 ani de la hitul „Pradă de război”, cu o nouă piesă: „Chef de iubit”. O piesă despre toate stările prin care ne trece iubirea.

„Piesa asta a iesit intr-un mod la fel de natural ca si “Prada de razboi”, cred ca de asta oamenii care au ascultat-o deja considera ca este o continuare acestei piese. Mi-au scris oamenii ca le merge la suflet si nu pot sa fiu decat fericit ca am reusit sa transmit din nou atata emotie printr-o piesa. Colaborarea cu Cabron este ceea ce eu consider ca a completat perfect energia melodiei.”, a transmis Speak.

„Acum mulți ani am scris refrenul ăsta cu Speak și acum când am auzit piesa cu instrumentația nouă am știut că trebuie să scriu și eu o parte. Am avut strofa scrisă în 15 minute și într-o oră era totul gata, așa de mult mi-a plăcut piesa că stare. Acum sper să simtă și oamenii ce am vrut noi să transmitem prin ea.”, Cabron.


„Chef de iubit” e pe repeat! Și la tine?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate