Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Rihanna - „Lift Me Up”

Torpedoul lui Morar s-a updatat cu cea mai nouă piesă semnată Rihanna.


Mihai Morar aka DJ Mori ține toată muzica lui preferată într-un singur loc: în „torpedoul” lui. Noi îi spunem „Torpedoul lui Morar”.
 
Astăzi, în #MorningZU, DJ Mori a dat tare în difuzoare piesa „Lift Me Up”.
 
Rihanna nu a mai lansat nicio piesă, de la albumul ei „Anti”, din 2016. Așa că lansarea piesei „Lift Me Up” a fost un eveniment special pentru toți fanii artistei.

Rihanna a înregistrat piesa „Lift Me Up" pentru continuarea filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, care va avea premiera pe 11 noiembrie.

„Lift Me Up” a fost scrisă de compozitorii Tems și Ludwing Gransson, de Rihanna și de către regizorul filmului „Black Panther”, Ryan Coogler, ca un omagiu pentru actorul Chadwick Boseman, care a murit în 2020, după ani de luptă cu o boală cruntă: cancerul de colon.

Ascultă și tu cea mai nouă piesă din #TorpedoulLuiMorar! 

Rihanna - „Lift Me Up”


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate