Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Povestea piesei lui Dan Bălan - „Oriunde ai fi”

Oriunde ai fi, noua piesă din Torpedoul Lui Morar te va găsi.


După ce Dan Bălan a cântat cu atâta emoție piesa „Oriunde ai fi”, la unul in concertele lui, această piesă e pe repeat în playlist-ul fanilor lui. Melodia spune povestea unei iubiri pierdute, dar care păstrează speranța că într-o zi el și ea se vor regăsi.

Dan Bălan a mărturisit că a compus piesa „Oriunde ai fi” pentru prima lui iubire, din copilărie:

„Această piesă e specială pentru mine, pentru că am compus-o pe baza unei situații reale din viața mea. M-am îndrăgostit prima dată când aveam 11 ani. Eram într-o tabară, în 1991, și trăiam un lucru deosebit. Eu cu fata de care m-am îndrăgostit nu vorbeam niciodată, doar ne vedeam; eu îi aduceam fructe, prăjituri, noi vorbeam doar prin emoții. Apoi, într-o dimineață, au venit autobuzele să ne ducă acasă și de atunci nu am mai văzut acea persoană niciodată.”

O așa iubire nu moare niciodată. Mai ales dacă rămâne scrisă în versuri.

Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate