Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Nicoleta Nucă - „Și fetele frâng inimi”

Nicoleta Nucă a revenit cu un nou single! La câteva minute după lansare, piesa „Și fetele frâng inimi” intră în Torpedoul lui Morar.

 
Și băieții plâng câteodată, dar și fetele frâng inimi. Nicoleta Nucă a lansat azi o piesă despre puterea de seducție pe care femeia o deține, dar și despre inima de gheață care apare atunci când dragostea dispare.

„«Și fetele frâng inimi» este o piesă despre femeia care își recapătă controlul asupra inimii și minții ei. Motorul, dar și slăbiciunea cea mai mare a unei femei este iubirea, iar atunci când aceasta se stinge, îi rămâne durerea, dar și puterea să meargă înainte. Într-o lume încă profund patriarhală, piesa asta este despre «reversul medaliei». «Și fetele frâng inimi» are foarte mult din energia mea, din esența mea si cred că alături de Marius Stamatic (Mark Stam) și Theea Miculescu am reușit să o scot la suprafață", spune Nicoleta Nucă.

I-am dat primul play la Morning ZU, la Torpedoul lui Morar, iar pe următorul îl poți da tu, aici.

Care e numele fetei care ți-a frânt inima?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate