Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Miley Cyrus - ,,Island”

Așa cum știi deja, Mihai Morar are grijă să scoată din #Torpedoul lui piesele sale preferate și să le prezinte în Morning ZU.

 
Astăzi, piesa care și-a făcut loc în #TorpedoulLuiMorar se numește ,,Island” și este interpretată de Miley Cyrus. 

Dacă până ieri ai fredonat „I can buy myself flowers”, de astăzi, adaugă în playlist-ul tău cea mai recentă piesă din #TorpedoulLuiMorar.
 
Miley Cyrus este pe val după mega succesul pe care l-a avut cu piesa ,,Flowers”. Artista a lansat cel de-al optulea album, „Endless Summer Vacation”, și conține 12 piese.

Ascultă și tu piesa de astăzi din #TorpedoulLuiMorar! Suntem curioși cu ce alte piese de pe noul album al artistei ne va surprinde DJ Mori!

Miley Cyrus - ,,Island”

 


„La începutul lui ianuarie, am spus că 2023 va fi ANUL lui Miley Cyrus sau nu va fi deloc. La începutul lui martie, e deja o CERTITUDINE”, a afimat DJ Mori în #MorningZU. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate