Live

MORNING ZU

Torpedoul Lui Morar | Jorja Smith - „Little Things”

E simplu să te bucuri, e bucurie în simplitate. Asta ne transmite cea mai nouă piesă din #TorpedoulLuiMorar, semnată de Jorja Smith.

 

„It's the little things that get me high” ne spune Jorja Smith în cel mai recent cântec al ei, „Little Things”. Uneori, fericirea se găsește în lucruri simple. Fie că e o vorba de o conversație, o plimbare,  o cafea bună sau o melodie. Piesa Jorjei Smith ar putea fi coloana sonoră a unei întâlniri cu crush-ul tău la un party și petreceți noaptea împreună. E despre a trăi clipa, simplu, fără așteptări, fără regrete: „Won't you come with me and spend the night?/ Just a little thing for you and I/ And if it's meant to be, then, that's alright”.

Pentru tine, care este acel „little thing” care te face fericit? 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate