Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Holy Molly x Rava - „Spune-mi”

Holy Molly a colaborat pentru prima dată cu Rava și împreună au lansat piesa „Spune-mi”, care aparține de noul album al artistei – „Liliac”.

După două săptămâni de la lansare, piesa intră în Torpedoul Lui Morar. Care e mesajul piesei? Ne spune chiar Holy Molly:

„Disperare, dor, dorința de a obține ceva ce nu ai avut niciodată, de fapt, ochi închiși și lacrimi înghițite în singurătate pe bezna totală a unei minți mult prea îndrăgostite...  <<Spune-mi>> este o piesă care parcă s-a scris singură, ne-a dictat realitatea ei și ne-a ținut agățații în studio cu inimile bubuind în piept de emoție. Colaborarea cu Rava a adăugat dinamică și mister piesei, iar această colaborare m-a bucurat enorm”, a declarat Holy Molly.

După ce ne-a cucerit cu „Plouă”, piesa în colaborare cu Tata Vlad, Holy Molly e pregătită să intre la tine în playlist cu alte piese emoționante, de pe noul ei album. Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate