Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Feli - „Ne Iubim”

Feli a lansat „Ne Iubim”, o piesă care serbează bucuria de a fi și de a rămâne îndrăgostit indiferent de timp, de etapă sau de stângăcii. O piesă care s-a auzit în avanpremieră azi, la Torpedoul Lui Morar.


Cu toții aveam nevoie de o piesă nouă cu vocea caldă a lui Feli, cu vibe optimist, fără un scenariu trist.

„Noi ne iubim până când n-o să mai fim! Acesta este mesajul scris și cântat gata de ascultat, fredonat și dansat de toată lumea. La fiecare piesă pe care o lansez cel mai mult îmi doresc ca oamenii să simtă cu adevărat ceea ce cânt și ca mesajul să le parcurgă celulă cu celulă drumul din corp până în suflet. Am scris împreună cu Smiley această poveste frumoasă care sper să aducă îmbrățișări, regăsiri, săruturi, atingeri, zâmbete, priviri adânci și iubire împărtășită. Hai să ne iubim!", a transmis Feli.

Hai să ne iubim și să ne bucurăm de muzica bună!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate