Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: F.Charm feat. Lucian Colareza – „Zero barat”

În #TorpedoulLuiMorar e loc pentru toți artiștii și pentru orice gen muzical.
În fiecare dimineață, Mihai Morar aka DJ Mori dă volumul tare în difuzoare. DJ Mori scoate din playlist-ul lui preferat câte o ZUper piesă pe care o trimite în #TorpedoulLuiMorar.


Astăzi, Torpedoul lui Morar s-a updatat cu o piesă care spune o poveste pe care am trăit-o mulți dintre noi. Este interpretată de F.Charm, în colaborare cu Lucian Colareza.
 
"Zero barat, prima piesa de pe albumul cu nr.7 Mi-a stat prea mult pe limbă povestea acestui "zero barat" încât mi-am asumat intr-un final să o pun pe note și să o expun. Sper ca într-o zi să auzi asta, "drag prieten Catalin!", așa sună mesajul pe care F. Charm l-a postat în descrierea videoclipului.

Ascultă și tu piesa de astăzi din #TorpedoulLuiMorar! Te așteptăm și pe pagina de Facebook Radio ZU să ne spui dacă ți-a plăcut!
 
În „Torpedoul lui Morar" găsești toate recomandările muzicale pe care Mihai le face în #MorningZU. Dă play aici

F.Charm - Zero barat feat. Lucian Colareza

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate