Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Elena Gheorghe- „Numele tău”

Piesă nouă în #TorpedoulLuiMorar. Astăzi, DJ Mori și-a updatat torpedoul cu o ZUper piesă, potrivită pentru zilele melancolice de toamnă.
 
Single-ul „Numele tău”,  interpretat de Elena Gheorghe, a intrat în Torpedoul lui Morar.

„Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăiești o poveste de dragoste adevărată, acea dragoste pură pe care n-o întâlnești decât o singură dată în viață după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăți, peste defecte, peste orice și nu se stinge niciodată...
În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi chiar și cu riscul că vom fi dați afară, am trecut prin rai și iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta.
Când găsești dragostea cu adevărat, ai grijă de ea, chiar dacă asta câteodată înseamnă să treci prin foc pentru ea, e cel mai de preț lucru pe care îl poți găși în această viață.
Suntem făcuți să dăruim și să primim iubire și când lucrurile acestea se întâmplă concomitent este fără doar și poate cel mai frumos sentiment pe care-l putem trăi”, a scris Elena Gheorghe pe pagina personală de Facebook atunci când a lansat „Numele tău”.

Elena - „Numele tău”
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate