Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Dermot Kennedy - „Better Days”

DJ Mori a scos din playlist-ul lui preferat o ZUper piesă pe care o trimis-o în #TorpedoulluiMorar. Se numește „Better Days” și este interpretată de Dermot Kennedy.
 
Dacă nu ai ascultat piesa până acum, îți recomandăm să dai un play mai jos. Este un single care face bine în această perioadă.
 
„Într-o perioadă în care atât de mulți oameni se simt îngrijorați și epuizați, mi-ar plăcea ca acest cântec să amintească chiar și unei singure persoane că lucrurile se vor îmbunătăți. În calitate de artist, mă simt oarecum responsabil să încerc să îi fac pe oameni să se simtă un pic mai bine, fie că îi determină să se gândească la cineva pe care îl iubesc, fie doar să-și ia mintea de la problemele lor pe durata unui cântec. Așadar, aceasta este contribuția mea pentru a oferi unor oameni un moment de consolare. Vor veni zile mai bune”, a afirmat Dermot Kennedy în momentul lansării piesei.

Dermot Kennedy - „Better Days”

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate